Annemarie Kluin

SONY DSC
Annemarie Kluin is Beeldend Vaktherapeut en Diagnostic Drawing Series (DDS*) gecertificeerd. Zij is opgeleid aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en heeft een eigen praktijk in Warnsveld. Na drie jaar CIOS heeft zij les en leiding gegeven aan diverse sport- en bewegings-activiteiten. Daarnaast heeft zij zich beeldend ontwikkeld via Creatieve Handvaardigheid,  de Lo-akte tekenen en het Vrij Kunstzinnig jaar. Voor haar persoonlijke ontwikkeling heeft zij o.a. de Orshof- methodiek gevolgd en de PIT,  Professioneel In Therapie, bij Thea Hopmans.

 

Zij werkte geruime tijd in het speciaal onderwijs met kinderen van vier tot en met zeven jaar. Zij heeft haar werkervaring als beeldend vaktherapeut opgedaan bij GGNet Zutphen, afdeling Specifieke zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en bij VGGNet voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Op dit moment werkt zij in haar eigen praktijk, waar zij beeldende vaktherapie, schilderlessen, workshops en trainingen aanbiedt en bij Atelier HK in Deventer, waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met NAH. Hier begeleidt zij mensen tijdens het schilderen.

 

Annemarie Kluin: “Handen weten meer dan je denkt”. Het werken met beeldende middelen opent een weg naar het ervaren van je eigen mogelijkheden.

 

Annemarie Kluin is lid van de NVBT en de FVB en neemt deel aan diverse intervisiegroepen.

 

Praktijk Beeldende Vaktherapie  Annemarie Kluin, Warnsveld.
Telefoon mobiel 06 40 17 60 47
Kunstenaar  (www.praktijkvaktherapie.nl/beeldendwerk) .

 

* De DDS is een beeldtherapeutisch diagnostisch instrument om via tekeningen van de cliënt zijn of haar diagnose te kunnen bevestigen of heroverwegen.